Childrens Home - Dansk

Danish Indian Childcare har et antal af danske virksomheder som igennem finansielle bidrag støtter op om børnehjemmet i Indien, heriblandt Soft Gallery. Bidragene symboliseres af hangtags som hænger på tøjet. Al bidrag går ubeskåret til pigerne på børnehjemmet for Danish Indian Childcare lokaliseret i Arni, Syd Indien.

Pigerne på børnehjemmet er blevet anbragt på børnehjemmet i en alder helt ned til 2 år. Pigerne er der alle af forskellige årsager, som kan være alt fra at myndighederne har placeret dem p.g.a. afdøde forældre, eller til familier som ikke er i stand til at forsøge deres børn selv.

Mange af dem har gennemlevet traumatiske oplevelser, men nu er de alle sikre og trygge på børnehjemmet, hvor seks kvinder passer 28 børn. De får nu mulighed for at få en uddannelse og en ny familie.

Hver dag efter skole modtager de lektiehjælp og de er alle motiveret og klarer sig godt. De føler sig alle meget privilegeret over at bo på børnehjemmet, og de vil igennem uddannelse, give tilbage ved at hjælpe andre.

Salget fra tøjet med hangtags hjælper, til at børnehjemmet kan løbe rundt, og derved sørge for at børnene får uddannelse og tag over hovedet. På denne måde kan du som forbruger, bidrage til en bedre barndom for disse udsatte børn.

Læs mere om projektet her danskindisk.dk

Leave a Reply
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x