HANDELSBETINGELSER
Velkommen til Soft Gallery. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. 
Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på softgallery.dk

GENERELT
Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du kontakte os med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen, og returnere varen til os efterfølgende. Soft Gallery er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.
Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.  

LEVERINGSTID
Hos Soft Gallery bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark eller GLS kan Soft Gallery dog ikke drages til ansvar. 

I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender Soft Gallery en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage. Varer til de fleste EU lande vil blive sendt med GLS og for de fleste lande udenfor EU vil varen blive sendt med FedEx og levering kan vare op til 5 dage.

FORSENDELSE I DANMARK
Dine køb vil uanset mængde tillægges et gebyr på 50 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark. 
Ved valg af GLS pakkeshop eller GLS erhverv vil der tillægges et gebyr på 35 DKK. 
Køber du derimod over 1000 DKK, vil vi sørge for alle forsendelsesomkostninger og levere fragtfrit. 
Alle pakker sendes som en forsikret erhvervspakke.  

FORSENDELSE TIL UDLANDET
Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af GLS eller FedEx og sendes som en forsikret pakke, og som erhvervspost, hvilket betyder, at pakken ikke kan sendes som en gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told. 

Almindelig Service i Europa tager ca. 4-5 hverdage.
Almindelig Service udenfor Europa tager ca. 5-7 hverdage.

Belgien, Holland, Frankrig, Italien, UK, Finland, Sverige, Tyskland, Østrig 150 DKK / 20 €
Øvrige Europa inkl. Grønland, Færøerne og Island 200 DKK / 27 €
Nordamerika og Australien 245 DKK / 33 €
Sydamerika, Afrika, Asien, Mellemøsten og øvrige verden 355 DKK / 48 €

RETURRET
Soft Gallery yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, med returmærkaten siddende på. Varer uden returmærkat tages ikke retur. Pakken skal sendes direkte til vores adresse, som forsendelse med omdeling. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

RETURNERING AF GAVER
Hvis du har modtaget en gave, der er købt på softgallery.dk og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 1 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

OMBYTNING
Vi gør opmærksom på, at vi af praktiske årsager ikke ombytter varer, men selvfølgelig gerne tager retur. Passer størrelsen for ekempel ikke, bedes du derfor returnere varen som beskrevet ovenfor, og derefter bestille en ny fra webshoppen.

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Kundeservice på telefon +45 27825077  eller mail: shop@softgallery.dk
Soft Gallery dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelse med en reklamation.

BETALING
Hos Soft Gallery kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og VISA/Electron.
Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Soft Gallery er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Se afsnittet med TOLD OG MOMS

SIKKERHED
Sikkerheden på Soft Gallery er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken Soft Gallery eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Soft Gallery er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

TOLD OG MOMS
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra softgallery.dk kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. 
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men tilgengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger. 

FORBRUGERBESKYTTELSE
Soft Gallery følger de vejledninger der foreligger fra E-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x