BETALING
Hos Soft Gallery kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og VISA/Electron.
Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Soft Gallery er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Se afsnittet med TOLD OG MOMS
SIKKERHED

Sikkerheden på Soft Gallery er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken Soft Gallery eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Soft Gallery er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.
TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra softgallery.dk kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. 
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men tilgengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger. Soft Gallery refunderer ikke momsen på varer, som momsfritages ved udførsel af Danmark.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x