SPØRGSMÅL & SVAR

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Soft Gallery yder 14 dages fuld returret – også på udsalgsvarer - gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen med returmærkaten siddende på. Varer uden returmærkat tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.TAGER I UDSALGVARER RETUR?

Soft Gallery yder 14 dages fuld returret – også på udsalgsvarer - gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen med returmærkaten siddende på. Varer uden returmærkat tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.HVORDAN UDFYLDER JEG RETURSEDDEL?

Venligst udfyld vedsendte returseddel ved at sætte kryds/krydser ved de vare/varer der ønskes returneret samt begrundelse for returneringen, en afsendelsesdato og en underskrift.HVORDAN BYTTER JEG MIN VARE TIL NOGET ANDET?

Vi bytter gerne til en anden størrelse eller farve. Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, foreslår vi, at du returnere varen og derefter køber det andet produkt.JEG HAR MODTAGET EN FORKERT VARE?

Vi bestræber os på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst shop@softgallery.dk og vi vil sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenr. ved al henvendelse.

 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x