LEVERINGSTID


JULEN: Soft Gallery pakker og afsender alle ordre til og med d. 22. december. Vi anbefaler ordre afgivelse inden d. 18. December, hvis gaverne skal frem inden jul. I henhold til Post Danamrk og GLS leveringstid i denne periode kan vi ikke garantere levering på ordre afgivet senere end 18.December. Kontoret er LUKKET 23. december - 28.December

Hos Soft Gallery bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark eller GLS kan Soft Gallery dog ikke drages til ansvar. 
I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender Soft Gallery en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage. Varer til de fleste EU lande vil blive sendt med GLS og for de fleste lande udenfor EU vil varen blive sendt med FedEx og levering kan vare op til 5 dage.Ved forsendelse til Grønland kan leveringen tage op til 4 uger. 

FORSENDELSE I DANMARK

Dine køb vil uanset mængde tillægges et gebyr på 50 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark. 


Ved valg af GLS pakkeshop eller GLS erhverv vil der tillægges et gebyr på 35 DKK. 


Køber du derimod over 1000 DKK, vil vi sørge for alle forsendelsesomkostninger og levere fragtfrit. 


Alle pakker sendes som en forsikret erhvervspakke.  
FORSENDELSE TIL UDLANDET

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af GLS eller FedEx og sendes som en forsikret pakke og som erhvervspost, hvilket betyder, at pakken ikke kan sendes som en gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told. 

Almindelig Service i Europa tager ca. 4-5 hverdage.

Almindelig Service udenfor Europa tager ca. 5-7 hverdage.

Belgien, Holland, Frankrig, Italien, UK, Finland, Sverige, Tyskland, Østrig 150 DKK / 20 €

Øvrige Europa inkl. Grønland, Færøerne og Island 200 DKK / 27 €

Nordamerika og Australien 245 DKK / 33 €

Sydamerika, Afrika, Asien, Mellemøsten og øvrige verden 355 DKK / 48 €