Om Soft Gallery

Soft Gallery skaber poetisk tøj til både børn og kvinder med smukke print og håndlavede broderier. Hver kollektion bliver til i samarbejde med visuelle kunstnere og er som en kurateret udstilling af eksklusivt tøj, der stimulerer og inspirerer.
Hver Soft Gallery kollektion bindes sammen med et tema, der ligesom det enkle design med de sofistikerede detaljer, reflekterer vores tid og omgivelser. Kollektionerne kendetegnes ved sin bløde bomuld og jersey og fine pallette af årstids-afstemte farver.
Soft Gallery er etableret af Tine Holt Møller og Barbara Hvidt i 2007 i København.
I dag er både deres børne- og voksen kollektioner vokset markant, og Soft Gallery er internationalt bemærket for deres unikke tøj.
Soft Gallery støtter Dansk Indisk Børnehjælp med en procentdel af salget af det tøj der er produceret i Indien.

Tine Holt Møller
Tine er 41 år og har to børn, Ida og Norman på henholdsvis 8 og 11 år sammen med sin fotograf mand, Simon Ladefoged.
Tine har en master grad fra Royal College of Art, Womens Fashion i 2000 og har arbejdet som designer for forskellige designvirksomheder.


Barbara Hvidt
Barbara er 39 år og har 2 børn, Nola og Siggi på henholdsvis 8 og 10 år.
Barbara har boet og arbejdet i London i 10 år og er uddannet fra London College Of Fashion i 2001, med hovedfag i Photography & Styling.
Hun har gennem 10 år arbejdet inden for mode, musikvideoer og reklamefilm. Og når tiden tillader det, er Barbara en del af en fotograf & instruktør duo med sin kæreste, film instruktør Jan Gleie

Barbara og Tine mødte hinanden i London, under deres første års studier.
Da Barbara fotograferede Tines MA kollektion fra Royal College of Art i løbet af hendes egne studier på London College of Fashion, var det begyndelsen på et tæt kreativt venskab og partnerskab.

Awards:
- Børsen Gazelle, 2014.
- Junior Magazine, 2014, Designer Fashion Brand of the Year - Highly commended.

Soft Gallery kan findes i følgende lande:
USA, Australia, Japan, China, Korea, Brazil, France, Holland, Belgium, Switzerland, Austria, Germany, Greece, Italy, Poland, Russia, Saudi Arabia, Spain, Finland, Ireland, Denmark, Norway, Sweden & United Kingdom.

 

 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x